Om

Vad roligt att du har hittat hit och vill ta del av mitt arbete som fotograf. Jag vill med denna blogg dela med mig om fotografering, mina uppdrag men också vem jag är och hur jag är som person.

Jag älskar människor och känslor, att få fånga detta på bild ger mig en sån skönt lyckorus i kroppen. För visst är det fantastiskt att se en bild och så upplever man den stunden för ett ögonblick igen.
”Kärlek varar en livstid men bilder varar för en evighet” något jag har snappat upp och visst stämmer det? Det är just så jag känner med bilder.
När jag tittar på gamla bilder av mina föräldrar och mig som liten, så ser jag deras lycka och gränslösa kärlek till mig. Det är så fantastiskt och jag är så glad att dessa bilder finns. Och jag vill göra det möjligt för andra att skapa detta för sig själva

Idag fotograferas det hela tiden och överallt. Jag är rätt säker på att du har många bilder av dig själv som just visar hur du ser ut, men hur många bilder har du där du visar ditt sanna jag? Där din kärlek till livet, till din sambo, till dina barn lyser från bilden?

Om jag inte har en kamera i handen, så försöker jag vara ute så mycket jag kan. Jag laddar min kreativa batterikälla med att ta en löptur eller bara sitta ner någonstans i vimlet av människor men även på en avskild tom brygga.

Det är lite av mig, men jag tror att du får en bättre bild av mig i mina blogginlägg.

Ta hand om dig där ute och ta vara på varandra!

Annonser