Känslomänniska, positivt och negativt

Att jag är en känslomänniska, det går inte att neka till. Kanske har jag lite svårt ibland att visa allt jag känner och så händer det att det bara bubblar det över. Jag har lätt att ta till mig av andras känslor och sinnesstämningar. Det händer att det påverka mig på så sätt att jag omedvetet tar med mig det hem och jag kan känna mig låg en hel kväll utan att jag inte riktigt kan förstå varför.

När jag arbetar, då fokuserar jag enbart på de positiva känslorna och jag tillåter mig att fulgråta när ett brudpar  ger allt av sig själv. Tex när jag ber dem förklara för sin partner hur mycket han/hon älskar honom/henne och varför de vill leva tillsammans för resten av sina liv. Att jag tillåter mig att få visa glädje, kärlek och lycka under en fotosession tror jag även påverkar resultat av mina bilder.
Självklart händer det att jag också har en sämre dag med lite lägre energi, men jag försöker alltid att vara glad och positiv, för det smittar av sig.

Något jag tycker är extra roligt är när jag får lägga in något annorlunda, något som de inte riktigt är beredd på. Självklart så frågar jag om de vill testa, jag tvingar aldrig någon till något.

Det här brudparet fick jag möjligheten att fota i november. Vi hade en helt fantastisk solnedgång och sista bilderna fick de leka av sig med kuddkrig

kuddkrig

Ibland dyker idéer bara upp och jag är inte rädd för att testa dem på mina brudpar. Något annat som är jätteroligt är om mina par kommer med idéer som de vill testa, jag är öppen för förslag ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s