Som bröllopsfotograf fotar jag även annat

Jag registrerade mitt företag redan förra hösten men jag har varit så velig när det kommer till hur jag ska lägga grunden till mitt företag så många andra delar har fått väntat. Jag tror jag har kodat om min hemsida 10 ggr på bara några månader. Det ska ju kännas helt rätt och framför allt ska ni som besöker min hemsida få en känsla av vem jag är. Det är otroligt viktigt för er som letar ska hittar det ni söker, annars blir inte fotoupplevelsen rolig. Den ska vara minnesvärd och resultatet ska hamna på väggen hos er, det är mitt mål.
Nu när jag känner att jag är nöjd med grunden så kan jag börja peta i allt annat som ska göras. Och det är med stor spänning jag börjar dra igång den här skutan.

Min helg har varit fantastisk på många sätt. Jag fick dela en halvdag med min släkt och familj då det vankades surströmming. Ja, jag älskar surströmming. Surströmmingen ska hamna mellan två tunnbrödsmackor tillsammans med potatis, rödlök, tomat och Creme Fraiche. Ååååh vad ljuvligt gott!! Jag har inte ätit surströmming på 3 år, mina smaklökar jublade haha

Resterande av helgen har spenderats vid datorn, laddat upp bilder till en kund, bildbehandling av vackra hästar samt porträtt till en företagssida och planering samt genomförande av gravidporträtt.

Jag fick en förfrågan om gravidporträtt för drygt en vecka sedan. Det här paret ville ha med sin bil på bilderna. Gissa om jag blev överlycklig! Det är alltid lika roligt när det tillkommer rekvisita som jag inte har räknat med.

Gravidporträtt

Denna skönhet fick jag möjlighet att föreviga tillsammans med det underbara paret. Platserna vi var på var fantastisk, paret helt underbara och vädret på vår sida. Kunde inte bli bättre med andra ord.

Jag hoppas er helg har varit lika fin som min, nu siktar vi på en ny vecka med flera spännande företagshändelser 😀

Och så det vackra paret som väntar smått till oktober. Jag önskar er all lycka!
Tack för att jag fick föreviga er stund!

Gravidporträtt  Sundsvall

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s